Stuur een e-mail!
 

Over ons

  /
Architectenbureau
alfa-architectuur is een multiprofessionele architectenvennootschap ontstaan uit een samenwerking tussen Bouw Technisch Buro en Archibeta.

Het team bestaat uit architecten, ingenieurs, interieurvormgevers en specialisten die geïntegreerd functioneren binnen een gemeenschappelijke structuur. Door deze bundeling van krachten en ervaringen komen onze concepten op een efficiënte manier tot stand en worden zij geoptimaliseerd doorheen het ganse bouwproces.

Elk project wordt op een persoonlijke manier benaderd. Ons bureau staat borg voor een kwaliteitsvolle en doordachte architectuur. In samenspel met opdrachtgevers, adviseurs en andere partners wordt niet alleen gestreefd naar een optimaal resultaat maar wordt de stereotiepe benadering van een project doorbroken door een ‘out of the box’ mentaliteit.

Wie 'out of the box' denkt, genereert ideeën en schept vooral nieuwe kansen en uitgangsvormen. Anders denken en handelen leveren gediversifieerde en boeiende projecten op. Het 'out of the box' denken weerspiegelt zich op omgeving, vormgeving, personaliteit en budget.

Copyright © 2012 - www.alfa-architectuur.be

Webdesign by IMAXX